Rosser

Gode ideer, smart plassert

Rosser er et integrert reklame- og mediebyrå. Vi fungerer som en forsterkning av markedsavdelingen din. Det er den leaneste måten jobbe på.

Norges eneste Lean Marketing-byrå

Rosser jobber lean. Det betyr at vi effektiviserer både administrasjon og oppgaveløsning – hele tiden. Du vil oppfatte oss som et effektivt, stort byrå med smidigheten og farten til et lite. Trenger du flere ressurser, skalerer vi opp, og trenger du færre, skalerer vi ned. Alltid med en rådgiver som fast holdepunkt.

Lykkes markedssjefen, lykkes vi

Vi vet at markedssjefer er under hardt press, og at det er et krevende utgangspunkt for vekst og kreativitet. Derfor ønsker vi å gjøre det enklere å navigere i kanalmiks, bruk av virkemidler og måling av effekt på tvers av kanaler. Med reklame og mediekjøp samlet under ett og samme tak, får du klokere, mer helhetlige og balanserte råd. Ingen sitter på fasiten alene. Vår team-modell gjør også at alle viktige strategier og løsninger er diskutert og forankret i fellesskap slik at alle jobber mot samme mål.

Mer gøy, mindre støy

Vi ønsker å gjøre det gøy og forutsigbart å jobbe med kreative prosesser. Når vi har funnet et felles mål, kan vi skreddersy en plan og bli enige om hvilke kreative løsninger som tar oss dit. Gjennom vår velprøvde metodikk med kundeløfter og trygge rammer, utforsker vi muligheter og løsninger sammen med deg. Vi mener at det handler mer om sluttresultatet – det handler også om hvordan vi har det sammen på veien dit.

Kontaktpersoner

Lovise Altmann

Rådgiver & leder mediekjøp

Josefine Amanda Tjelland

Rådgiver sosiale medier

Mari C. Andersson Daler

Rådgiver mediekjøp

Gard Bekk Wanderoy

Kreatør

Nicolai Vogsted Drange

Kreatør

Simona Oldani

Kreatør

Mina Tombre

Kreatør

Bettina Bjørn

Rådgiver tekst & språkpsykologi

Henrik Hamer Rojahn

Tekstforfatter & journalist

Kristian Dalen

Designer & motion

Kristian Olsen

Rådgiver & kreatør

Lasse Breivold

Grafisk designer & produksjonsansvarlig

Roy Erik Hansen

Rådgiver & daglig leder

Nina Marie Hølke

Rådgiver & styreleder

Alf Gunnar Nilsen

Rådgiver & leder reklame

Lena Anglen

Rådgiver & prosjektleder