rosser.no

Grafisk produksjon

Det krever god kompetanse for å gjøre gode, grafiske produksjoner. Og det krever ikke minst gode leverandører. Derfor har vi en dedikert fagperson som håndterer alle våre produksjonsjobber

Verden er ikke bare digital...

Fysisk produksjon er fremdeles et viktig område for mange av våre kunder. Rosser har sitt eget produksjonsbyrå, Rosser Produksjon. Her har vi gode avtaler med en mengde forskjellige trykkerier og produsenter, og leverer alt fra veggmalerier, illustrasjoner, bil-dekor, sjokkselgere for butikk, plakater, brosjyrer, skilt for byggeplasser, profilartikler, messemateriell og mye, mye mer.

Litt om forskjellige trykkmetoder og hva som egner seg hvor:

Digitaltrykk:

Fargene trykkes på med toner og passer best til små og mellomstore opplag i formater opp til A3. Kan også personalisere budskap. Brukes til å lage flyere, brosjyrer, plakater, klistremerker, visittkort etc..

Storformatprint:

Fargene trykkes på med toner og brukes til trykk på store formater. Kan trykkes på materialer som papir, PVC, aluminium, tapet, lerret/canvas, Dibond tre og akryl osv. Brukes til å lage rollup, plakater, banner, seil, skilter, bildekor, messedisplay, beachflagg etc.

Offsettrykk:

Fargene avsettes fra en plate til en gummiduk som overfører trykkfargen til papiret. Offsettrykk har litt høyere kvalitet enn digitaltrykk og passer best til store opplag og kan også produsere større formater enn digitaltrykk. Brukes til å lage brosjyrer, flyere, kataloger, magasiner, vippetasser, klistremerker, bøker, plakater etc..

Flexotrykk:

Flexotrykk er en høytrykksmetode som primært benyttes til trykk på emballasje som plast og bølgepapp. Trykkformen består av en speilvendt gummiklisje som avsetter trykkbildet på trykkmediet.

Silketrykk:

Silketrykk er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Silketrykk egner seg til tekstil, keramikk, glass, metall, plast og de fleste underlag i tillegg til papir.