rosser.no

Om Rosser

Rosser er reklamebyrå, og litt til. Med en stamme av kreative, erfarne rådgivere, løser vi alle de jobbene du har behov for å få løst. Vi hjelper deg raskt, godt, og med stor entusiasme. Ta kontakt, så byr vi på en god kopp Evergood Kaffe i hyggelige omgivelser!

Et fullservice reklamebyrå

Vi arbeider Lean. Det betyr at vi effektiviserer både administrative rutiner og faglig tilnærming – hele tiden. Vårt store nettverk av gode samarbeidspartnere er alle spesialister. De har egne Rosser-mailer, og arbeider rett inn i våre administrative systemer. 
Du vil oppfatte oss som et effektivt, stort byrå, med smidigheten og farten til et lite. Trenger du flere ressurser, skalerer vi opp, og trenger du færre, skalerer vi ned. Alltid med en rådgiver som fast holdepunkt.

Du får den kompetansen som passer din problemstilling best. Som for eksempel en tekstforfatter. En kan være god på å skrive kort, en langt, en i prosa, og en for web. Vi setter på den som leverer best på det du er ute etter.

En utvidet del av markedsavdelingen din

Det er viktig for oss å arbeide som et team med deg, ikke for deg. Det betyr at vi bruker litt mer tid på å definere hvordan vi skal arbeide sammen, sånn at vi løper mye raskere og bedre sammen i etterkant.

Trenger du for eksempel en ny person, som burde vært 20% tekstforfatter, 30% prosjektleder og 40% grafisk formgiver og 10% rådgiver?  Den personen finner du sikkert ikke. Men vi kan levere det. Vi gjør for eksempel en avtale om en full eller halv stilling, fordelt på 4 fagpersoner som arbeider som et team med deg.  Du betaler for en person, får fire, og har muligheter for å justere arbeidsmengden fleksibelt opp og ned på de forskjellige områdene etter hvert som oppgavene trenger det.

Fokus på verdiskapning

Det er verdiskapning både du og vi lever av. Derfor arbeider vi etter forskjellige avlønningsmodeller. Vi «speiler» dine ønsker og rutiner. De mest vanlige modellene kan være en blanding av følgende:

  • Fortløpende budsjettering av oppdrag
  • «Retainer» – det vil si en fast sum per måned som dekker de oppgavene du ønsker
  • Leie av årsverk, enten helt eller fleksibelt
  • Faste avtaler om påslag

Det viktigste er å hele tiden ha fokus på mest mulig verdiskapning for budsjettet ditt. Minst mulig administrasjon. Kort sagt Lean.

Kontaktpersoner:

Roy Erik Hansen

Rådgiver & daglig leder

Roy@rosser.no

975 70 020

Lena Anglen

Rådgiver & prosjektleder

Lena@rosser.no

995 88 006

Lasse Breivold

Grafisk designer & produksjonsansvarlig

Lasse@rosser.no

909 12 417

Bettina Bjørn

Rådgiver tekst & språkpsykologi

Bettina@rosser.no

412 10 107

Kristian Olsen

Rådgiver & kreatør

Kristian@rosser.no

473 30 960

Henrik Hamer Rojahn

Tekstforfatter & journalist

Henrik@rosser.no

930 15 702

Linn Roterud

Westerdals / Art Director